In hartje Gouda heb ik mijn mooie salon gevestigd. Goed te bereiken, of je met OV reist of met eigen vervoer, het gaat allemaal even soepel. De salon heeft een luxe en zen uitstraling en is voorzien van alle tools die je nodig hebt om te doen waar jij het gelukkigst van wordt; jouw klanten verwennen en van mooi haar voorzien! 

Exclusiviteit is bij mij gegarandeerd, in mijn salon werken geen andere kappers. Dit houdt in dat op de dagen dat jij (uiteraard in overeenstemming) werkt, de salon geheel tot jouw beschikking staat. Hoe fijn is dat, wel het gevoel en alle lusten van een eigen salon, niet de risico’s en verplichtingen die bij een eigen bedrijfspand horen! Zeer regelmatig willen nieuwe klanten een afspraak maken bij mij in de salon, echter neem ik zelf geen nieuwe klanten meer aan. Dit is dus ook meteen één van de redenen voor mij om stoelverhuur te doen; er is genoeg potentie om door te groeien en dat succes gun ik jou ook!

De salon heeft 2 behandelstoelen, een mooie productenstand, een luxe wasruimte, een fijne plek om wat te lezen en te ontspannen, een mooie compacte balie met ruimte voor pinapparaat en bijvoorbeeld een laptop. In de keuken een achterdeur tbv ventilatie, een aparte afsluitbare kast voor jouw spullen (denk aan kleurproducten, scharen, tools enz), nespresso apparaat, melkopschuimer, waterkoker, servies, koelkastje, vaatwasser, magnetron, en een netjes toilet. Gebruikte handdoeken en kapkleden worden opgehaald en liggen gewassen weer voor je klaar.

 

Wil jij (eindelijk) voor jezelf gaan starten? 

Heerlijk als zzp-er aan de slag?

Ben je op zoek naar een mooie, luxe salon waar je jouw klanten kunt behandelen en eventueel jouw klantenkring verder uit kunt breiden?

En pas jij in het volgende plaatje;

 

  • Ruimschoots ervaring in het kappersvak, oftewel een vakidioot 
  • Werkzaam geweest in midden, liefst hoog segment
  • In het bezit van kappersdiploma’s en/of certificaten
  • Klantgericht, service en kwaliteit zijn belangrijk voor jou 
  • Ingeschreven bij KVK 
  • Goede beheersing van Nederlandse taalWie weet zijn wij dan een match made in heaven! Neem telefonisch contact op; 0611873292, via het contactformulier of per mail; info@thebobbypin.nl